Formació

Els joves que participen als intercanvis juvenils reben una formació prèvia sobre els diversos aspectes que es treballen durant l’intercanvi: la guerra de Iugoslàvia i la situació actual, processos de pau, tallers sobre drets humans i justícia social i tallers culturals sobre el país amb el que té lloc l’intercanvi. A més, aquesta formació es complementa amb la preparació del projecte i de les activitats que es realitzaran durant la setmana de l’intercanvi: contingut de l’activitat i estructura, materials necessaris (pressupost i compra de materials), preparació dels espais on es duran a terme les activitats, planificació dels trasllats interns durant la setmana, etc.

Objetius de la formació dels joves participants:

-Conèixer les diferents cultures presents en el projecte de mobilitat: dansa, música, història, llenguatge, festes nacionals, cuina, etc.

-Promoure la vinculació, la cohesió i el coneixement del grup.

-Incidir en la comunicació social com a eina per a transformar la societat i promoure la pau, els DH i la justícia social.

-Conèixer els esdeveniments recents per a la comprensió de la situació dels diferents països: el conflicte de l’antiga Iugoslàvia i la situació actual.

-Dotar d’eines els participants per crear el propi projecte d’intercanvi i per desenvolupar una autonomia que els permeti crear projectes propis.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s