L’equip

Lidia Tovar

Sóc la Lídia Tovar i m’he format en Treball Social a la Universitat de Treball Social de Barcelona. He treballat en diferents àmbits socials, però des de fa deu anys vaig apostar clarament per l’educació per la pau i el desenvolupament (EpD). Participo de diverses iniciatives realitzant projectes d’EpD arreu de Catalunya.

Crec en la gent, en l’enteniment i el diàleg i sobretot en la capacitat de construcció i transformació que té el ser humà per poder crear col·lectivament un món més just.

Montse París

Em dic Montse París Endrino i m’he format en Antropologia cultural i Social així com en temes vinculats a l’educació social i la formació d’adults . Des de fa vint anys treballo amb col·lectius desafavorits, víctimes de pobresa, violència, marginació cultural i exclusió. Crec que l’accés a l’educació, la potenciació de les capacitats i competències de les persones, la promoció de la resolució pacífica dels conflictes, augmenten el benestar de les persones i en conseqüència millora la qualitat de vida de tothom.

M’agrada caminar, perdre’m per carrers i territoris no explorats, veure el mar tant com pugui, el cinema, la lectura, la música, la natura i cultivar i fer créixer els afectes i l’amistat.

Aránzazu Sánchez

Sóc l’Aránzazu Sánchez. Des de fa diversos anys que la meva vida està estretament lligada a la difusió i el desenvolupament de la tasca d’entitats socials no només com una feina sinó també com una forma de viure. De sempre m’ha interessat explicar històries que ens fessin reflexionar i ens ajudessin a crear climes de convivència en un món on la urgència i l’individualisme són cada vegada més presents. És per això que utilitzo la meva formació periodística, audiovisual i artística com a eina activa per a l’educació en valors, el desenvolupament de les persones i la sensibilització de la població sobre la labor dels actors socials i les problemàtiques que existeixen al nostre món.

 

COL.LABORADORES/S

Ferran Folgado

Després de treballar com a dissenyador gràfic en diverses agències de publicitat, havent estudiat també fotografia, es dedica a la formació i guia d’expedicions fotoperiodístiques a Bòsnia i Hercegovina i als campaments de refugiats saharauís. L’experiència sobre el terreny el porta a impartir formació a instituts sobre drets humans, desarmament i sobre la situació actual de Bòsnia i països que han patit un conflicte. També forma part del desenvolupament i realització de cursos de fotografia inclusiva per a invidents havent impartit cursos a Itàlia.

María del Rosario Vásquez

Soy María del Rosario Vásquez. Soy colombiana y vivo desde hace varios años en Catalunya. Me he formado como médica y llevo años vinculada a procesos de construcción de paz y atención a víctimas por conflictos armados; también formo parte de organizaciones de mujeres. Aprecio mucho mis aprendizajes en proyectos de educación en ciudadanía y en derechos humanos con niños, niñas y jóvenes, es algo que me acompaña y que procuro poner en práctica. Creo que otro mundo más justo e incluyente es imprescindible y que la conciencia es algo que se construye colectivamente y con el ejemplo.

Marta Oliu

Em dic Marta Oliu i vaig estudiar el CFGS d’Integració Social i la Diplomatura d’Educació Social. Des que vaig baixar a estudiar a Barcelona amb 18 anys, he estat molt interessada en posar el meu gra de sorra per a construir un món més agradable, i el teatre sempre m’ha semblat una molt bona eina. És per això que sempre he procurat formar-me en els dos àmbits. He acabat la Formació en Teatre i Gestalt i he treballat com a Integradora i també com a Educadora en àmbits de la Salut Mental, Penitenciari, Discapacitat Intel·lectual, violència de gènere i adolescència en risc, entre d’altres.