Ciutats Defensores de DDHH

Coneixem persones defensores de Drets Humans. Compromís per un món més just.

És una proposta de cultura de pau i educació en drets humans en el marc del projecte “Ciutats Defensores de Drets Humans” per preparar pedagògicament als joves i professorat per la participació al Fòrum del projecte, on tenen la possibilitat de conèixer i trobar-se amb les persones defensores de drets humans. Les franges escolars amb les que treballem van de 3r ESO a 2n Batxillerat.

Objectius

  • Donar a conèixer els Drets Humans, la seva importància , connectar-los amb la quotidianitat de cadascú i conèixer les raons per promoure’ls, difondre’ls i pro-tegir-los a través dels exemples de les causes i accions de les persones defenso-res de ddhh.
  • Fomentar la empatia, el respecte i la cooperació a través del apropament, la vi-sualització del treball i el contacte amb persones que dediquen la seva vida a la defensa del ddhh.
  • Contribuir a l’educació en temes humanitaris i de cultura de pau i en el foment de l’esperit crític i coneixement de la realitat en la formació als centres educatius i la població general.
  • Canalitzar les energies de solidaritat i cooperació que puguin sorgir de les trobades amb els joves i les persones defensores i de tot el procés.

DESCOBREIX TOTS ELS DETALLS A LA FITXA DE L’ACTIVITAT!