Actua per la Pau i els Drets Humans – Santa Coloma de Gramenet

PROJECTE JULIOL 2012

poster-1-2 copyGrup Juliol 212

Taller de teatre socioeducatiu Santa Coloma de Gramenet Juliol 2012

PROJECTE SETEMBRE – DESEMBRE 2012

Cartell taller setembre - desembre 2012Vam iniciar aquest projecte com una continuació de l’intensiu que es va realitzar al mes de Juliol de 2012 al Centre Mas Fonollar. Per a aquest nou curs es van seguir emprant les tècniques del teatre socioeducatiu com a eina clau per l’autoconeixement i la resolució de conflictes alhora que es va potenciar la participació dels i les joves del taller en activitats solidàries de Santa Coloma.

Seguint la línia de les dinàmiques i dels jocs dramàtics emprats es volia formar un grup de persones tant en l’àmbit socioeducatiu com en les tècniques bàsiques del teatre perquè siguin capaces de desenvolupar accions dramàtiques que permetin donar a conèixer la tasca del grup fora de l’àmbit de treball i que els doni oportunitats de poder col·laborar amb institucions dedicades a l’àmbit social.

Vam voler aprofitar l’oportunitat que se’ns aportava de continuar amb la feina iniciada al mes de juliol obrint el taller a col·laboradors puntuals perquè mostressin al grup noves eines i possibilitats d’expressió i que això contribuís a l’enriquiment dels recursos dels que disposaran.

També vam voler poder fer partícip al grup dels moviments que hi ha al voltant del teatre social podent presenciar alguna obra de teatre fòrum i veure quines són les possibilitats d’acció social que ens permet.

Obra de teatre fòrum sobre el bullying

El 28 de desembre de 2012 vam estrenar l’obra de teatre fòrum sobre el bullying a la sala d’actes del Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar. Van assisitir unes 80 persones i els diners que es van recollir van ser donats a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Santa Coloma de Gramanet.

PROJECTE  DESEMBRE 2012 – JUNY 2013

poster

Projecte finançat pel:

logo Fons Català

PROJECTE SETEMBRE 2013 – GENER 2014

poster definitivo

Projecte finançat pel:

logo Fons Català

 

PROJECTE GENER – JUNY 2014