ARTTS

Cooperació cultural i processos d’intercanvi artístic internacional per la transformació local

Arrel de la trobada que es va realitzar el 2015 entre diversos col·lectius del municipi de Santa Coloma de Gramenet i l’associació cultural Bigote de Gato de Villa El Salvador (Perú) neix aquest nou projecte que pretén convertir-se en una nova oportunitat per treballar conjuntament entre joves formats en les disciplines artístiques per a la transformació social.

El projecte consisteix en la trobada de tres grups de joves procedents de Santa Coloma de Gramenet, Villa el Salvador (Perú) i la ciutat alemanya de Tübingen per compartir durant la setmana del 9 al 16 de desembre de 2017 un espai de treball, de creació, de cooperació i també de sensibilització de la ciutadania a través de la realització de diverses activitats al municipi de Santa Coloma de Gramenet.

Aquest projecte de cooperació cultural i intercanvi artístic és una iniciativa de l’associació Grup Eirene amb la col·laboració del Departament de Cooperació i Solidaritat de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i el programa de mobilitat europea Erasmus +.

Objectius del projecte

Amb aquest projecte es vol potenciar les trobades artístiques per a la transformació social al municipi com una forma de formació i sensibilització per crear xarxes de treball a nivell local i internacional. Aquest treball conjunt pretén també afavorir el diàleg, la convivència i el respecte entre persones de diverses cultures i procedències trencant estereotips i prejudicis. Tot això, fent partícip a la ciutadania del municipi per realitzar una tasca de sensibilització en temes de pau i drets humans.

Ciutats agermanades

Santa Coloma de Gramenet i Tübingen són ciutats agermanades amb Villa El Salvador i mantenen relacions de cooperació des de fa anys amb diversos projectes realitzats. Aquesta és, doncs, una nova oportunitat de relació i treball conjunt entre els joves de les tres ciutats.

Qui hi participa?

Grup Eirene, l’Associació cultural Bigote de Gato (Villa el Salvador, Perú) i Zambaioni Youth Circus (Tübingen, Alemanya)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s